top of page
צרו קשר.png

אפשר להגיד בפה מלא (בתפוחים כמובן)

שאין כמעט מי שלא אוהב את הפרי העתיק בעולם.

כמילוי, במנה עיקרית, בתוך הסלט או בקינוח – דבר אחד בטוח:

התפוחים האמריקאים שלנו יהפכו כל מתכון לחוויה קולינרית מושלמת.

ריכזנו לכם מתכונים באדיבות הבלוגריות, הקונדיטוריות והפודיס המובילים בישראל.

עוגת פרחי תפוחים ממולאים בריבת תפוחים


עוד מתכון מנצח לעוגת תפוחים מושלמת, הפעם באדיבות אתי הרטל.




אז הנה המתכון


מצרכים:

בצק עלים מופשר לילה במקרר

תפוחי פינק ליידי חתוכים לחצאי פרוסות

שתי שקיות סוכר וניל

רבע כפית קינמון

50 גרם חמאה מומסת למריחה

ריבת תפוחים קנויה או ביתית

אבקת סוכר לקישוט


אופן ההכנה:

מחממים תנור ל- 180°

משמנים תבנית שקעים ומתחילים את היצירה:

את התפוחים שמים בקערה עם הסוכר וניל, קינמון ומעט מים חמים לכרבע שעה. התפוחים יתרככו ויהיה ניתן לעבוד איתם.

פותחים את הבצק ומחלקים בעזרת גלגלת לרצועות בעובי קצת יותר מהתפוחים.

שמים את התפוחים על הבצק אחד ליד השני כשהקצה קצת עולה על התפוח שלידו.

החלק הישר של התפוח פונה החוצה בקצה של הבצק.

ממשיכים ככה עד לסוף הרצועה.

מגלגלים את הבצק עם התפוחים עד שיוצרים פרח יפה (ורד) ושמים בתבנית השקעים.

ככה ממשיכים עם כולם.

מורחים חמאה מעל.

בוזקים מעט סוכר לעוד מתיקות (לא חובה).

מכניסים לתנור עד להזהבה.

מוציאים, מקררים ושמים מעט ריבה במרכז.

מפדרים באבקת סוכר וזהו.


בתאבון🤗


466 צפיות0 תגובות

פוסטים אחרונים

הצג הכול

Comentarios


bottom of page