top of page
צרו קשר.png

אפשר להגיד בפה מלא (בתפוחים כמובן)

שאין כמעט מי שלא אוהב את הפרי העתיק בעולם.

כמילוי, במנה עיקרית, בתוך הסלט או בקינוח – דבר אחד בטוח:

התפוחים האמריקאים שלנו יהפכו כל מתכון לחוויה קולינרית מושלמת.

ריכזנו לכם מתכונים באדיבות הבלוגריות, הקונדיטוריות והפודיס המובילים בישראל.

מוס גבינה ותפוחים אמריקאים

עודכן: 21 בנוב׳ 2018


שני אלמנטים שקובעים אם הקינוח הוא מוצלח או בנאלי: פרשנות אישית וטעם. אור שפיץ הכינה לנו מוס גבינה ותפוחים אמריקאים שמתייחס לתפוח כפי שראוי להתייחס לתפוח: עם המון המון כבוד!


מצרכים למוס: 300 גרם גבינה לבנה 100 גרם גבינת שמנת 200 גרם אבקת סוכר 200 גרם תפוחים אמריקאים טחונים ( בבלנדר) 400 גרם שמנת מתוקה כף פודינג



אופן הכנה: במיקסר מקציפים גבינות ואבקת סוכר ולאחר קבלת מרקם חלק מוסיפים שמנת מתוקה ומקציפים.

מקפלים פנימה את התפוחים האמריקאים הטחונים.








מצרכים להפתעת קרמל מלוח ותפוחים אמריקאים : 200 גרם סוכר 150 גרם שמנת 200 גרם חמאה חצי כפית מלח כוס של תפוחים אמריקאים חתוכים לקוביות קטנות מאוד

אופן ההכנה: על אש נמוכה ממיסים את הסוכר להשתדל לא לערבב. מוסיפים שמנת מתוקה ומערבבים עד לאיחוד. מורידים מהאש ומוסיפים חמאה וחצי כפית מלח . לאחר שהקרמל טיפה מתקרר מוסיפים את התפוחים האמריקאים ומערבבים לעיסה אחידה. מקפיאים בתוך סיליקון . ( הקרמל לא קופא רק מתקרר ממש לאחר לילה מוצאים ומגלגלים לעיגולים עם הידים ).



מצרכים לציפוי: 300 גרם שוקולד לבן 150 גרם חמאת קקאו צבע מאכל אדום ג׳ל

אופן הכנה: מחממים יחד במיקרו בפולסים של שלושים שניות ומערבבים . לאחר שהכל נמס מוסיפים שוקולד אדום ומבלבל נדרים בעזרת בלנדר מוט. שלב ההרכבה: יוצקים לתוך סיליקון בצורת תפוח או עגול את המוס משאירים טיפה ריקה לא עד הסוף. דוחפים פנימה את העיגולי קרמל שהכנו יום קודם . מקפיאים לילה במקפיא. לאחר ההקפאה מצפים


בתיאבון!


 


אור שפיץ

בלוגרית אפייה, בעלת ערוץ היוטיוב המצליח העוגות של אור ומשתתפת בייק אוף ישראל 2



1,068 צפיות0 תגובות

פוסטים אחרונים

הצג הכול
bottom of page