צרו קשר.png

אפשר להגיד בפה מלא (בתפוחים כמובן)

שאין כמעט מי שלא אוהב את הפרי העתיק בעולם.

כמילוי, במנה עיקרית, בתוך הסלט או בקינוח – דבר אחד בטוח:

התפוחים האמריקאים שלנו יהפכו כל מתכון לחוויה קולינרית מושלמת.

ריכזנו לכם מתכונים באדיבות הבלוגריות, הקונדיטוריות והפודיס המובילים בישראל.

עוגת תפוחים ושזיפים על בסיס בצק מקמח שקדים


עוד מתכון מנצח לעוגת תפוחים מנצחת, הפעם באדיבות בני שוורץ.




אז הנה המתכון


שלבי עבודה:

קולפים 6 תפוחים, חותכים לשמיניות ומגלענים.

חוצים 10 שזיפים מיובשים ומגלענים.

מעבירים את הפירות לסיר עם 3 כוסות מים רותחים ו- 1 כוס סוכר.

מבשלים כעשר דקות ומסננים.


מכינים את הבצק: מערבבים 150 גרם שקדים טחונים עם חצי כוס סוכר חום, 2 ביצים טרופות, כף יין אדום מתוק, 100 גרם חמאה מומסת וחצי כפית קינמון.

מעבירים את הבלילה לתבנית אפיה, מסדרים מעליה את הפירות המבושלים ואופים 45 דקות בחום של 180 מעלות.

מוציאים ומזגגים בריבת תפוחים מחוממת.


בתאבון🤗


719 צפיות0 תגובות

פוסטים אחרונים

הצג הכול